Електропостачання

  1. Передпроектні роботи

До початку проектування нами проводяться дослідження, разом із Замовником складається технічне завдання електропостачання. Виходячи з даних про величину необхідної потужності, ми проводимо роботи з отримання дозволу на приєднання до електромереж.

  1. Виготовлення проекту електропостачання

Правильно складений проект електропостачання – це гарантія надійності та безпеки при експлуатації електроустановок. Проекти електропостачання мають бути виконані відповідно до ПУЕ 2017р. та ДБН В.2.5.-27-2006

  1. Узгодження проекту електропостачання

Проект має бути узгоджений з усіма зацікавленими сторонами та відповідними службами в енергопостачальній організації. Узгодження проекту електропостачання є обов’язковим та виконується організацією-розробником.

  1. Прийомо-здавальні випробування та пусконалагоджувальні роботи

На наступній стадії електровимірювальна лабораторія проводить випробування змонтованого обладнання. Програма випробувань (сертифікація електроустановки, технічний огляд електроустановки) визначається кожному конкретному випадку інженером електролабораторії. За результатами вимірів видається висновок про технічний стан електроустановки та відомість дефектів. Технічний звіт містить протоколи з усіх проведених випробувань (виміри опору ізоляції, вимірювання ланцюга «фаза нуль» тощо).

  1. Введення електроустановки в експлуатацію

У загальному випадку, коли електроустановка приведена у відповідність до норм, викликається інспектор енергетичного нагляду. За відсутності порушень інспектор виписує акт допуску електроустановки об’єкта в експлуатацію. Попередньо необхідно оформити акт розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності.

  1. Експлуатація, технічне обслуговування

На останньому етапі укладається договір електропостачання та подається напруга. Договір отримання електроенергії є кінцевою метою роботи. При правильній експлуатації, своєчасному технічному обслуговуванні у Вас не виникне проблем із електропостачанням.